Som un equip de professionals que us ajudarem a organitzar una estada emocionant. Haurem de definir les dates, número de persones, ús d'instal·lacions, règim de manutenció, tipus d'allotjament, activitats i preu.

Empresa familiar

Som una empresa familiar amb més de cinquanta anys d'experiència en turisme juvenil i en la gestió d'activitats de lleure adreçades a grups i col·lectius.

Ubicació

Casa de colònies ubicada en un entorn natural privilegiat: a mig camí entre Girona i Barcelona, entre els darrers contraforts de la Serralada Litoral i les platges de Caldes d'Estrac.

Objectiu

Aconseguir que els grups que ens visiten gaudeixin d'una estada feta a mida. I per això comptem amb un programa d'activitats molt variat, amb un equip humà motivat i entusiasta i unes excel·lents instal·lacions.

A qui ens adrecem?

A Eurostage oferim diversos tipus d'allotjament –habitacions de lliteres, bungalous, tendes en l'espai d'acampada, casa al mig del poble, etc.– Treballem principalment per a grups: clubs esportius, escoles, famílies, esplais, casals, agrupaments, associacions juvenils, entre d'altres.

Valors

Amb la pràctica de l'esport, el lleure i la convivència, a més de passar-ho bé, fer amics i estar en contacte amb la natura, ens familiaritzem amb certs valors (solidaritat, tolerància, generositat...) i hàbits (respecte, disciplina, higiene, participació...). El joc ens obliga a emprar tàctiques i disciplines diverses (l'enginy, l'estratègia, l'equilibri, el càlcul, la força, la rapidesa, la precisió, la coordinació, la percepció sensorial, la intuïció i el ritme) i d'aquesta manera, desenvolupar les nostres habilitats físiques, mentals i emocionals.