Corals, bandes de música, grups religiosos, esplais...

Tant si us agrada el mar com la muntanya, Eurostage és el lloc ideal per passar un bon cap de setmana en grup, amb la família, els amics i companys.

Sales i equipaments per la dansa i musica Sales i equipaments per la dansa i musica Sales i equipaments per la dansa i musica Sales i equipaments per la dansa i musica Sales i equipaments per la dansa i musica

Col·lectius

Podeu escollir una estada per gaudir de l'entorn i utilitzar els espais de la casa al vostre gust per a fer els assajos de música, les reunions de convivència, etc. Eurostage està ubicat en plena natura, a tocar del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, i a quinze minuts de les platges de Caldes d'Estrac i disposa de diverses sales per subdividir les activitats i posar-les finalment en comú.

Si el que voleu és gaudir d'un cap de setmana amb activitats programades, els nostres monitors poden organitzar-vos tota mena d'activitats lúdiques i esportives com l'escalada, el tir amb arc, l'orientació, gimcanes, jocs...

Reserva »

T'ajudem a planificar la teva estada a mida

Posem tota la nostra experiència al vostre servei

Equipaments

Equipaments

Tots els equipaments comunitaris estan la teva disposició. Piscina, tennis de taula, pèrgola, bosc, sales, poliesportiu, discoteca i molt més.

Manutenció

Manutenció

La manutenció pot anar a càrrec vostre o si ho preferiu Eurostge disposa d'un servei de cuina. Oferim mitja pensió, pensió completa, amb dret a cuina o sense manutenció.

Allotjament

Allotjament

Adreçat a entitats que treballen amb grups de nens i joves que cerquen potenciar la convivència durant l'estada, mitjançant sortides d'un o diversos dies.

Activitats

Activitats

Oferim un ventall molt ampli d'activitats perquè cada grup pugui fer el seu programa a mida. Les activitats són impartides per monitors experts en cada disciplina.