Més de 40 anys acollint escoles de tot Europa, organitzant estades a mida perquè els nois i noies puguin desenvolupar-se en grup i els seus professors i monitors puguin sentir-se tranquils sabent que compartim la seva altíssima responsabilitat.

Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage Activitats per escoles Eurostage

Activitats per a escoles

Un dels objectius principals d'Eurostage és oferir a les escoles i professionals de l'ensenyament un programa variat d'activitats perquè els alumnes puguin complementar el que aprenen a les aules. Per nosaltres, la millor manera de garantir aquest aprenentatge és a través d'activitats basades en el joc i l'experimentació directa.

Per dur a terme els nostres projectes comptem amb un equip de monitors amb una sòlida experiència en el camp de l'educació i el lleure. La casa també disposa d'unes òptimes instal·lacions per al desenvolupament de les activitats, amb tot el material de suport necessari per oferir un servei de qualitat.

Colònies escolars

Uns dies fora de casa! Coneixeu ja les nostres programacions? Escola de Mar, Multiaventura, Mar i Aventura.

+ informació »
Colònies escolars

Sortides d’un dia

Un dia és molt llarg! però si aprofiteu totes les instal.lacions es us farà molt curt i divertit.

+ informació »
Sortides d’un dia

Crèdits de síntesi

És un repte aconseguir aprofundir en l'aprenentatge i alhora sentir que la sortida en grup ha valgut la pena.

+ informació »
Crèdits de síntesi