Colònies d’estiu Multiaventura

Durant els mesos d'estiu, Eurostage ofereix la possibilitat de combinar estades esportives i sortides culturals. Gaudireu de l'entorn natural -entre boscos i platges-, tot practicant l'activitat esportiva que us agradi més, alhora que conviureu amb joves de la vostra edat d'altres països i coneixereu la rica oferta cultural de la costa catalana.

El nostre clima us permet realitzar la majoria d'activitats a l'aire lliure, i la situació geogràfica d'Eurostage us facilita arribar amb molt poc temps a Barcelona, Girona, Figueres, Montserrat, etc. Tindreu a tocar alguns dels museus més importants de Catalunya i un patrimoni arquitectònic i artístic de primer nivell.

Colònies d’estiu Multiaventura »
Colonies estiu multiaventura

Organitzeu les vostres colònies d’estiu a Eurostage

Allotjament, manutenció i activitats a mida

Colònies de Judo en alemany

Estada de 12 dies d'entrenament intensiu per joves d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Allotjament en tendes aventura. Tota l'estada s'impartirà en alemany, amb alumnes i professors natius. 4 hores diàries d'entrenaments, activitats i excursions. És dur però divertit. Hi tenim 30 anys d'experiència!

Dates: al juliol

Allotjament: Campament Aventura

+ informació
Colònies de Judo en alemany

Colònies de bàsquet

6 dies d'entrenament intensiu. Edats de 10 a 16 anys. Podreu aprendre a millorar la tècnica, la tàctica i el joc d'equip amb d'entrenadors de contrastada experiència en el món de la competició. S'organitzen activitats de lleure, jocs i sortides per tal d'afavorir la interacció de tot el grup.

Dates: al juliol

Allotjament: Bungalous

+ informació
Colònies de Tennis