Campament juvenil a Caldes d'Estrach Campament juvenil a Caldetes Campament juvenil aprop de Barcelona Campament juvenil al Maresme Campament juvenil a Caldetes Campament juvenil al Maresme Campament juvenil a Caldes d'Estrach Campament juvenil al Maresme Campament juvenil aprop de Barcelona

Campament juvenil

La zona d'acampada ocupa diverses terrasses esglaonades. Els campaments disposen d'una zona comunitària amb taules i bancs de fusta, estenedors de roba, safareigs, etc. d'ús exclusiu per a cada grup. Els campaments estan disponibles de maig a setembre.

Campament aventura

Campament aventura

Els campaments aventura formen poblats de 10-15 tendes al voltant d'una pèrgola central equipada amb bancs i taules en una zona comunitària. Es troben situats a prop de diversos mòduls sanitaris amb espais diferenciats per a homes i dones, que disposen de rentamans, vàters i dutxes amb aigua freda i calenta.

Campament confort

Campament confort

Les tendes 'confort' poden ser considerades com a bungalous tous, atès que disposen d'una superfície interior de 18 m², doble sostre i ventilació. Estan equipades amb terra de fusta, llits i armaris així com il·luminació elèctrica interior. També disposen d'una pèrgola central que fa de centre d'activitats.