Activitats extraescolars 2020-21

Servei de transport amb recollida a l’escola.
Servei de deures

  • Activitats
  • » Robòtica
  • » Gimnàstica Rítmica
  • » Judo
  • » Tennis
Inscriu-te »

Curs escolar 2020-21

Robòtica
Robòtica

A Robòtica, introduïm els alumnes al pensament computacional, però sempre connectant amb les matemàtiques i les ciències experimentals. L'objectiu de l'activitat és treballar el pensament algorísmic mitjançant la manipulació i programació de robots adaptats a la franja d'edat i donant molta importància als jocs de lògica i raonament.

Equip de competició
Gimnàstica rítmica

La gimnàstica rítmica és un esport que combina moviments de dansa i gimnàstica, on el mateix cos ha de seguir el ritme de la música, i la utilització d'elements externs com pilotes, cintes, cèrcols o cordes. Ajuda al desenvolupar habilitats físiques com: la coordinació, l'equilibri, la flexibilitat o l’agilitat.

Tornejos federats
Judo

L'exigència física i mental, en un esport individual de contacte i lluita, converteixen el Judo en una veritable escola de vida per als infants: la seva pràctica potencia la concentració i l'autocontrol i aporta confiança i seguretat.

Equip de competició
Tennis

El tennis és un esport individual i tècnic, que ajuda a formar la personalitat dels infants. Però sobretot és divertit i educatiu:
- Obliga a una intensa concentració ocular seguint els moviments d'una pilota petita en espais oberts, la qual cosa estimula la coordinació oculomanual, la motricitat gruixuda i la motricitat fina.

Casal d'estiu

El Casal d'Estiu està orientat a desconnectar de l'escola i introduir els infants i joves a gaudir d'un estiu molt actiu i a l'aire lliure. Combinem el tennis amb la pràctica d'altres esports, activitats i jocs. Va adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 15 anys. Podeu escollir l'horari de matins (de 9h-13h30), o bé quedar-vos a dinar a Eurostage i seguir les activitats de tarda fins a les 17h.

Al Casal, els més petits podran gaudir d'activitats variades i divertides, desenvolupades a partir d'un eix temàtic: tallers, jocs, esports, gimcanes, piscina... Pels més grans, tenim preparada una àmplia varietat d'activitats esportives, amb competicions i entrenaments de tennis de la mà de professors titulats i tècnics especialitzats.

Introduïm, com a primer tast, activitats que durant la temporada escolar podran seguir en el nostre programa d'extraescolars: gimnàstica rítmica, robòtica, judo, tennis,...

Casal d'estiu »
Casal multiaventura

Informaciótennis@eurostage.cat (+34) 617 664 852