En una finca de 6 hectàrees amb vistes al mar i a la muntanya. Envoltada per un bosc d'alzines, amb terrasses enjardinades, camins per passejar, per organitzar jocs de nit, barbacoes...

Caldes d'Estrach Caldetes Port esportiu

On som

Eurostage és a la Riera de Caldetes, a 15 minuts a peu de les platges de Caldes d'Estrac. La seva situació geogràfica li suposa els avantatges de poder gaudir de la natura –en diverses manifestacions: la riera, la platja i el bosc–, i de l'oferta d'uns municipis veïns socialment i culturalment actius.

A tocar del Parc Natural del Montnegre i el Corredor i a només 40 km de Barcelona i a 60 km de Girona. Itineraris a peu, en bicicleta, visites a museus i al port, passejades pels carrers i els mercats, relaxació a les platges, banys termals.

Taula de distàncies des d'Eurostage »

Com arribar

Estem ben connectats per carretera, autopista, tren i avió a tota Europa.

  • » Caldes d'Estrac disposa d'una estació de tren que ens portarà al centre de Barcelona en 45 minuts. Els trens passen amb una freqüència de 20 minuts. De l'estació a Eurostage teniu 15 minuts a peu.
  • » Amb l'autocar eviteu d'entrar a Caldes d'Estrac!, el nucli urbà té els carrers estrets i un pont pel qual no poden de passar amb aquests tipus de vehicles.
Caldes d'Estrach
Caldes d'Estrach, vista general