Practiqueu el vostre esport preferit en plena natura! A Eurostage trobareu els equipaments per organitzar estades esportives en un entorn privilegiat.

Els millors equipaments per a clubs esportius aprop de Barcelona Els millors equipaments per a clubs esportius aprop de Barcelona Els millors equipaments per a clubs esportius aprop de Barcelona Els millors equipaments per a clubs esportius aprop de Barcelona Els millors equipaments per a clubs esportius aprop de Barcelona

Clubs esportius

Els nostres equipaments us permeten practicar de forma intensiva una gran varietat d'activitats esportives: tennis, esquaix, futbol, bàsquet, frontó, vòlei platja, tennis de taula, tir amb arc, escalada, fitness, hípica, judo, karate, aeròbic, dansa, etc.

La proximitat amb les platges de Caldes d'Estrac i amb diferents clubs nàutics us facilita també la pràctica d'esports aquàtics (caiac, vela, esquí-bob, etc.). Podreu, a més, experimentar l'esport de manera lúdica i combinar diverses activitats.

Arts marcials

Arts marcials

Clubs de judo, karate, aikido o taekwondo de tota Europa visiten regularment Eurostage per a fer estades d'intensificació tècnica, exàmens oficials, convivències entre clubs, competicions o colònies d'estiu. Els entrenaments permeten contrastar un tatami obert de 420 m² en mig de la natura amb la textura de la sorra de la platja davant el mar.

Tennis

Tennis

Les 6 pistes de terra batuda d'Eurostage estan a disposició de clubs i escoles de tennis que cerquin un bon clima per a organitzar estades d'entrenaments intensius durant tot l'any. L'Escola de Tennis d'Eurostage té un equip de monitors i jugadors de competició que també us poden donar suport per a organitzar tornejos, estajos o colònies d'estiu.

Dansa

Dansa

Estimem la dansa i per això hem construït dues sales de 100m² i 40m² annexes, amb els seus respectius miralls, barres i terres de parquet i fusta. Aquestes instal·lacions han tingut una bona acollida entre les escoles de dansa i els grups de teatre experimental. Ideal per a fer assajos finals, preparació d'exàmens oficials, convivències, etc.

Poliesportiu

Poliesportiu

La gran varietat de modalitats esportives que es poden practicar a Eurostage ens han convertit en un referent per a organitzar estades de bàsquet, futbol sala o handbol on combinem l'ús de les instal·lacions pròpies amb l'accés als pavellons poliesportius dels pobles veïns.